Op stap

Pegase bij De Klinker gearriveerd voor een spectaculaire show vanavond

- advertentie -

Winschoten – Hij ligt nog op een vrachtwagen. Het immens grote witte paard is bij Cultureel centrum De Klinker aangekomen, waar hij voor de grote openingsshow van Waterbei 2024 aan zal treden. Het festival begint vanavond, vrijdag 30 augustus om 21:30 uur met een spectaculaire parade.

- advertentie -

De Franse theatergroep Compagnie Planète Vapeur (de Stoomplaneet) start bij De Klinker met een opvallende tocht naar het Marktplein. In de richting van Cassiopela. Bij Aldebaran, is er een groot wit paard zeggen ze…..

Vergeten sterren
Pegase in het Nederlands Pegasus, met zilveren vleugels, die vergeten sterren naar andere sterrenbeelden leidt. Op het stof van een komeet, een sterrenparade. Die van Pegasus en de karakters van zijn legende. Dat van het sterrenlied en poëtisch epos, een ode aan de mythologie.

Open vanavond je ogen en kijk naar de lucht en zie ze voorbijkomen. Aansluitend van dit magische spektakel zal de swingende muziekshow van de coverband Nughter tot in de late uurtjes het publiek vermaken. Ook de horeca zal met extra taps acte de présence geven.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button