Op stap

Feestweek Westerlee in volle gang: Een week vol plezier, sport en muziek!

- advertentie -

Westerlee – De jaarlijkse Feestweek Westerlee is deze week weer begonnen. De aftrap vond afgelopen dinsdagavond plaats met een spannend klaverjastoernooi.

- advertentie -

Woensdag stond volledig in het teken van de jongste dorpsbewoners. De dag was gevuld met allerlei leuke kinderactiviteiten, variërend van knutselworkshops tot sportieve spelletjes.

Op dez donderdagavond wordt de jaarlijkse bingo gehouden, een evenement dat elk jaar veel belangstelling trekt. De bingo begint om 20.00 uur, maar de tent is al vanaf 19.00 uur geopend. Er zijn prachtige prijzen te winnen, dus zorg dat je op tijd bent, want vol is vol!

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Vrijdag
Vrijdag 30 augustus staat volledig in het teken van sport en spel. Voor de kinderen is er een zeskamp georganiseerd, gevolgd door een zeskamp voor volwassenen. Maar dat is niet alles; diezelfde avond is er een gezellige Hollandse avond gepland, met optredens van Evert Baptist, Jordie Hemoes, Experando, Burdy en Lady Roos.

Deze muzikale avond begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

- advertentie -

Zaterdag
Zaterdagavond 31 augustus belooft een avond te worden die niemand wil missen. Dan staat ‘The Last One’ op het programma, het afscheidsconcert van de populaire band Alloway. Na 15 jaar vol muzikale hoogtepunten neemt de band afscheid van hun fans met een spectaculair optreden in de feesttent van Westerlee.

- advertentie - 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.saww.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button