Sport

Sportverenigingen opgelet! Zo breng je jouw club onder de aandacht!

- advertentie -

Oldambt – Uit een recente enquête en waardevolle feedback van verschillende verenigingen blijkt dat we bij OldambtNu.nl meer aandacht mogen besteden aan sport. Maar dat kunnen we niet alleen, en daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

- advertentie -

Wist je dat Oldambt onder andere maar liefst 12 voetbalverenigingen, 6 vechtsportverenigingen en nog eens 6 visverenigingen telt? Voor onze redactie is het helaas onmogelijk om van alle verenigingen in Oldambt hun activiteiten op de voet te volgen.

Oproep
Daarom doen we een oproep aan alle sportverenigingen: Informeer ons bij leuke wedstrijden, derby’s, kampioenschappen of andere activiteiten! Sommige verenigingen weten ons al goed te vinden, en we zijn hen dankbaar voor de persberichten die we regelmatig van hen ontvangen. Deze verenigingen krijgen dan ook regelmatig de aandacht wat weer kan zorgen voor nieuwe leden.

Is jouw elftal bijvoorbeeld kampioen geworden? Stuur ons dan een horizontale foto met wat informatie naar sport@oldambtnu.nl. We plaatsen het artikel graag op onze website en delen het bericht op social media.

Sportnieuws
Daarnaast hebben we enkele sportfotografen bereid gevonden om foto’s te maken bij evenementen. Laat het ons vroegtijdig weten als er iets leuks op de planning staat, dan komen we graag langs!

Kortom, heb je sportnieuws of wil je dat we langskomen? Mail ons op sport@oldambtnu.nl. We kijken ernaar uit om samen de sport in Oldambt nog beter in de schijnwerpers te zetten!

- advertentie -

Lees ook: OPROEP: Fotografen en redacteurs gezocht voor de sportredactie

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button