Gemeente

Diamanten huwelijk voor echtpaar Kluiter – Bakker

- advertentie -

Finsterwolde – Vandaag vierde het echtpaar Kluiter-Bakker uit Finsterwolde hun 60-jarig huwelijksjubileum, een bijzondere mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijging. Locoburgemeester Erich Wünker bezocht het echtpaar persoonlijk om hen te feliciteren.

- advertentie -

Het echtpaar Kluiter-Bakker ontmoette elkaar op een zaterdagavond tijdens het dansen in Beerta. De vonk sloeg meteen over, en meneer Kluiter bracht zijn toekomstige vrouw zelfs op de fiets helemaal terug naar haar huis in Nieuwe Statenzijl. Destijds woonde meneer Kluiter in Beerta en diende hij als militair. Na acht jaar verkering besloten ze te trouwen, en het stel kreeg een woning in Beerta.

(Lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Meneer Kluiter heeft een lange en gevarieerde carrière gehad. Hij begon bij twee smederijen, Schuiling en een smederij in Bellingwolde, waarna hij als onderhoudsmonteur aan de slag ging bij aannemer Tuin, later bij B&B in Heiligerlee. Meneer Kluiter heeft bovendien meegewerkt aan de bouw van cultuurcentrum De Klinker in Winschoten.

Mevrouw Kluiter-Bakker volgde de Huishoudschool in Beerta en wilde graag lerares coupeuse worden. Na het volgen van een cursus ging ze werken bij Grol. Later werkte ze bij De Klinker als koffiejuffrouw. Het echtpaar heeft daarna samen de zorg op zich genomen voor twee verenigingsgebouwen in Beerta en Finsterwolde, waar ze verantwoordelijk waren voor de koffievoorziening en het verzorgen van feestjes.

Het echtpaar Kluiter-Bakker is de trotse ouders van twee zoons en grootouders van twee kleinkinderen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button