Op stap

Fotoserie: Eerste editie Pleinpop in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagavond 23 augustus was een avond vol gezelligheid, zingen en dansen op het Marktplein. De eerste editie van Pleinpop is inmiddels een feit.

- advertentie -

De organisatie van Pleinpop had alles op alles gezet om er een fijn, gezellig en veilig evenement van te maken. Met een gevarieerde line-up was er muziek waar het publiek van kon genieten. ‘Een avond vol verrassingen, muzikale interactie en topentertainment’ was er in de aankondigingen te lezen. Dat werd waargemaakt.

Het Marktplein was afgezet met grote schermen en via de goed beveiligde entree kon het publiek binnenkomen. Rondom waren diverse bars waar drinken kon worden gehaald tegen muntjes. En uiteraard waren er toiletten en was er een keurige EHBO post.

Eerst werd er door een DJ muziek gedraaid en daarna kwam de band De Corona’s voor hun eerste keer op. Middels verzoekjes werd een scala aan diverse nummers feilloos gezongen. Just Like Robbie, We Want Abba en Marcel Nederpop werden afgewisseld met De Corona’s en als laatste trad de topentertainer Tino Martin op.

Een geslaagde eerste editie van Nederpop waar de organisatie tevreden op terug kan kijken!

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button