Op stap

Vanavond: Pleinpop in Winschoten, organisatie maakt zich klaar voor groot feest!

- advertentie -

Winschoten – Vanavond vindt de allereerste editie van Pleinpop plaats op het Marktplein. Dit gloednieuwe evenement, dat wordt gehouden in het laatste weekend van de bouwvak, belooft een avond vol entertainment. De voorbereidingen zijn al de hele dag in volle gang, met een groot podium en klaarstaande barren.

- advertentie -

Hoofdgast Tino Martin
Het hoogtepunt van de avond is het optreden van niemand minder dan Tino Martin. Bekend van zijn uitverkochte shows in de Ziggo Dome en miljoenen streams, zal hij het Marktplein omtoveren tot een feestlocatie met zijn indrukwekkende verzameling hits.

Veelzijdige Artiesten
Naast Tino Martin biedt het avondprogramma een diverse line-up, waaronder de nieuwe Disco Dance act “We Want ABBA!” met Mandy Huydts en Sandy Kandau, en DJ Max Kilian. Ook brengt Henri Toonders een eerbetoon aan Robbie Williams met zijn verbluffende gelijkenis en optreden, en zorgt Marcel met “Nederpop van Toen” voor een nostalgische reis door de Nederlandse popmuziek.

De Coronas maken de avond compleet met hun unieke combinatie van muziek, humor en interactie.

Pleinpop belooft een avond vol verrassingen, muzikale interactie en topentertainment.  Tickets zijn te koop via pleinpopwinschoten.nl en aan de kassa.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button