Algemeen

Provinciale weg naar Woldendorp anderhalve week dicht voor groot onderhoud

- advertentie -

Woldendorp – Vanaf maandag 26 augustus is een deel van de Warvenweg, de provinciale weg N992 richting Woldendorp, anderhalve week dicht. De Warvenweg krijgt nieuw asfalt vanaf de rotonde ten zuiden van Farmsum tot en met de T-splitsing met de Kloosterlaan, de weg richting industrieterrein Oosterhorn. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 6 september.

- advertentie -

T-splitsing Warvenweg – Kloosterlaan doordeweeks bereikbaar
De T-splitsing van de N992 met de Kloosterlaan blijft grotendeels bereikbaar. Alleen tussen vrijdag 30 augustus (18.00 uur) en zondag 1 september (18.00 uur) is de afslag naar de Kloosterlaan in noordelijke richting afgesloten. Dan geldt een alternatieve omleidingsroute. De afslag naar de Kloosterlaan in zuidelijke richting blijft wel bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer wordt doordeweeks omgeleid via de rotonde ter hoogte van Weiwerd, waar de N991 en de gemeentelijke wegen Oosterwierum en Kloosterlaan kruisen. In het weekend kan doorgaand verkeer gebruikmaken van de rotonde ter hoogte van Wagenborgen (N362, N988 en Kloosterlaan). De omleidingsroutes worden ook met verkeersborden aangegeven.

Fietsers en OV
De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor fietsers en het openbaar vervoer. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het naastgelegen fietspad. Bussen rijden volgens de normale dienstregeling.

N992
De N992 begint op een rotonde ten zuiden van Farmsum, niet ver van Delfzijl. De N992 is een rechte weg door de polders ten zuiden van de industrie van Delfzijl en eindigt in Woldendorp.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button