Cultuur

Sinterklaas even in Oldambt voor opname videoclip

- advertentie -

Oldambt – Ook al zijn we nog in de zomervakantie modus, onlangs was er in het Oldambt al een verwijzing naar de feestdagen in december. Niemand minder dan Sinterklaas bracht een bezoek aan onze gemeente.

- advertentie -

En de reden van zijn bezoek was een hele leuke, Sint en een aantal Pieten kwamen even naar Nederland om een heuse videoclip op te nemen voor hun nieuwste Sinterklaasliedje! StafPiet en FeestPiet Alexandro hielpen Rainbow Events mee met het opbouwen van de filmset.

Uniek Sinterklaaslied
Dit liedje werd speciaal geschreven door de inmiddels bekende songwriter en producer Lars Koehoorn. En hij was net weer thuis in Winschoten na een paar drukke opnames in het westen. “Ik vind het altijd een eer om voor de Sint liedjes te schrijven. En als hij dan in de buurt is, ja dan kom ik wel even kijken hoe de clip wordt gemaakt.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Paul Mellens/ OldambtNu.nl

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema
Ook de burgemeester kwam op haar vrije dag langs, om Sinterklaas gedag te zeggen. “Het is prachtig dat de Sint voor Speeltuin St. Vitusholt heeft gekozen om hier een videoclip te maken. Een kleurrijke plek waar kinderen veilig kunnen spelen. Toen ik het hoorde, ben ik er naartoe gegaan om hem en zijn Pieten te zien.”

Dansen en zingen
De DansPieten hadden nog even extra geoefend in de danszaal van Stichting DansPlezier, zodat ze tijdens de opnames hun dansoefeningen zo goed mogelijk konden uitvoeren. Het vrolijke liedje klonk super in de speeltuin, Sinterklaas is benieuwd of de kinderen straks bij de intocht in november het liedje gaan meezingen en dansen.

- advertentie -

Online
Als de videoclip vanaf medio oktober online te zien en te beluisteren is op YouTube en Spotify, zal OldambtNu.nl dit uiteraard melden en kan iedereen gaan oefenen.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button