Sport

Kickboksers succesvol op World Championships in Engeland

- advertentie -

Winschoten – Kickboksers Peter Hartog uit Winschoten en Patrick de Geus uit Eelde hebben afgelopen weekend geweldig gepresteerd op de Open World Championships die in Barnsley (Engeland) werden gehouden. Op dit allergrootste toernooi ter wereld met ditmaal ruim 1800 deelnemers wisten de kickboksers meerdere medailles en zelfs wereldtitels te veroveren.

- advertentie -

Peter Hartog domineerde in de categorieën K1 en K1-light en veroverde in beide categorieën de titel World Champion. Teamgenoot Patrick de Geus wist in de categorieën Ultimate Fighter, K1 en K1-light drie zilveren medailles mee naar huis te nemen. Geweldige prestaties van deze atleten.

De maandenlange voorbereidingen waarin keihard is getraind bij Budocentrum Chikara in Winschoten en bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren is uiterst succesvol gebleken. Trainers Dave Jonkers en René Beertema zijn dan ook zeer tevreden over de behaalde resultaten en gaan komend wedstrijdseizoen een verdere samenwerking aan zodat talenten in de regio zich verder kunnen blijven ontwikkelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button