Economie

Twee Winschoter ondernemers bundelen krachten: padelbanen en padelshop in Hoogezand

- advertentie -

Hoogezand – Ron Haans en Richard Meulenkamp, beide ondernemers uit Winschoten, slaan hun krachten bijeen om hun gezamenlijke passie voor padel naar Hoogezand te brengen. Ron Haans heeft twee gloednieuwe padelbanen geopend in zijn fitnesscentrum aan het Heveapad, terwijl Richard Meulenkamp de tweede vestiging van Padelshop Vibora heeft geopend binnen dezelfde sportlocatie.

- advertentie -

Ron Haans, bekend om zijn succesvolle fitnessketen, ziet de toevoeging van de padelbanen als een logische uitbreiding van zijn sportcentrum. De nieuwe banen, die binnenkort in zijn fitnesscentrum worden geopend, zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de sportinfrastructuur in de regio. De samenwerking met Meulenkamp stelt Haans in staat een complete padelervaring te bieden, waarbij sport en winkelbeleving perfect samengaan.

Richard Meulenkamp, die al een succesvolle padelwinkel en sportcafé in Winschoten runt, heeft tevens een online shop met een nationaal en internationaal klantenbestand. Nu breidt hij zijn activiteiten uit naar Hoogezand door samen te werken met zijn goede vriend en collega-ondernemer Ron Haans. Meulenkamp’s nieuwe Padelshop Vibora zal een uitgebreide selectie van padelrackets, kleding, tassen en andere accessoires bieden, passend bij de toenemende vraag naar de sport.

(lees verder onder de foto)

Populair
Padel, een sport die wereldwijd snel aan populariteit wint, wordt gespeeld op een kleinere baan die is omgeven door glazen wanden en metalen hekken. De nieuwe padelbanen van Haans en de bijbehorende Padelshop Vibora zijn onderdeel van een bredere strategie voor de fitnessketen. Na een eerdere vernieuwing van het centrum, met nieuwe apparatuur en een verbeterde indeling, markeert de opening van de padelbanen en de shop de tweede fase van Haans’ plannen. De derde fase, die al in de planning staat, zal verdere groei en innovaties omvatten.

- advertentie -

Haans en Meulenkamp benadrukken dat hun samenwerking meer is dan alleen een zakelijke onderneming. “We willen niet verdedigen, we willen aanvallen,” aldus Haans, waarmee hij de gezamenlijke visie van de ondernemers onderstreept. Beide ondernemers kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst en de verdere ontwikkeling van hun projecten in Hoogezand.

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button