Regionaal nieuws

Tijdens de Week der Besten de 40e fietsdriedaagse Vlagtwedde

- advertentie -

Vlagtwedde  – Ook dit jaar is in het programma van de Week der Besten (van 17 t/m 25 augustus) weer de fietsdriedaagse Vlagtwedde opgenomen. Het betreft de 40e editie van dit fietsevenement door de mooie streken rond Vlagtwedde en wel op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 augustus. Voor diegene die één van deze dagen niet in de gelegenheid is te fietsen, is er een inhaaldag op donderdag 22 augustus. Behalve op deze donderdag kent de fietsdriedaagse Vlagtwedde iedere dag een korte en een lange route. De afstand van de korte route kan variëren tussen de 20 en 25 kilometer; de lange route is steeds ca. 40 kilometer,

- advertentie -

De start van de fietstochten is iedere dag tussen 15.00 en 18.00 uur op het plein bij Jeugdsoos Bthere op de hoek van de Wilhelminastraat / Kraaikampweg in Vlagtwedde. Het inleggeld voor de fietsdriedaagse bedraagt € 5,00 per persoon; kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50. De organisatie stelt het erg op prijs dat er met gepast geld wordt betaald; er kan niet worden gepind.

Dit laatste kan ook gelden voor een stempel- / pauzeplaats. De deelnemers krijgen bij de start van iedere tocht een traktatie mee voor onderweg en na drie routes te hebben gefietst is er in dit jubileumjaar voor iedere inschrijver een leuke attentie als herinnering.

De organisatie van deze veertigste fietsdriedaagse Vlagtwedde hoopt dan ook dat de data alvast in de agenda worden gezet, zodat er bij deze jubileumeditie ook weer veel fietsers verwelkomd kunnen worden.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button