Sport

Nieuwe zwemactiviteit in De Hardenberg

- advertentie -

Finsterwolde – Vanaf woensdag 4 september 20.00 uur zal de eerste groep zwemmers starten met hun deelname aan Swim2beFit. Deze zwem activiteit is opgestart vanuit de gecombineerde leefstyle interventie, ( GLI) met een doorverwijzing vanuit een fysiopraktijk, huisarts of een diëtist.

- advertentie -

De deelnemers zullen samen met een zwem coach hun doelen stellen om om fitter en gezonder te worden in een programma van 10 weken. Deze doelen zullen daarna in samenspraak met de zwemcoach worden bijgesteld voor een nieuwe periode van 10 weken. Deelnemers zullen dit Swim2beFit programma volgen in het overdekt zwembad van de Hardenberg te Finsterwolde. De kosten hiervoor bedragen € 25 per maand.

Om deel te kunnen nemen is een doorverwijzing geen verplichting, wil jij ook fitter worden en je eigen doelen stellen hoe je dit wilt bereiken, meld je dan aan voor dit programma via de balie bij het sportcomplex of email naar info@mfcdehardenberg.nl

ALO student
Voor de zwem coaching zijn we een samenwerking met ALO student Hilde Dieterman aangegaan. Hilde komt uit een “zwem-nest”, haar vader is al dertig jaar all-round zwem instructeur en geen onbekende in het zwembad de Hardenberg. Het water gebeuren is Hilde met de paplepel ingegoten. We zijn ontzettend blij met jonge sportcoaches, die zich willen inzetten op sportief gebied in het sportcomplex. Hilde wil graag meer sportieve uitdagingen verzorgen in het sportcomplex, wat passend is bij haar opleiding. Wij kijken uit naar een sportieve en vooral gezellige tijd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button