Economie

Computerservice Winschoten helpt (beginnend) scholier graag op weg

- advertentie -

Winschoten – Met de zomervakantie die op zijn einde loopt, richten scholieren zich langzaam maar zeker op het nieuwe schooljaar. Een goede, betrouwbare laptop is daarbij onmisbaar. Computerservice Winschoten, recent geopend aan de Venne, biedt een breed assortiment aan laptops die perfect zijn voor schoolgebruik.

- advertentie -

Computerservice Veendam is al 10-jaar vertrouwde naam in ICT-dienstverlening in Veendam, ze hebben onlangs een nieuwe vestiging geopend in Winschoten. Deze uitbreiding is volgens de eigenaren Hans Piersma (vader) en Richard Piersma (zoon) gericht op het beter bedienen van particuliere klanten en het MKB in Oost-Groningen met toegankelijke services.

Voor scholieren
De laptops zijn ex-lease modellen, vervaardigd van duurzaam aluminium, wat zorgt voor een lange levensduur en robuuste prestaties. Door te kiezen voor een ex-lease laptop draag je bovendien bij aan de circulaire economie.

Bezoekers van de winkel worden direct geholpen door het deskundige team, dat ook ondersteuning op afstand biedt. Met een startprijs van €399,- is een hoogwaardige laptop binnen handbereik.

Uitdaging
“De opening van onze vestiging in Winschoten is een uitdagende stap voor ons bedrijf die nu al zeer goed aanvoelt vanwege de goede sfeer in het centrum”, zegt Richard. “We streven ernaar om computerproblemen servicegericht op te lossen voor zowel particulieren als het MKB. Met deze nieuwe locatie kunnen we een nog snellere en efficiëntere service leveren aan onze klanten in Oost-Groningen”, vult Hans aan.

De nieuwe vestiging van Computerservice Winschoten bevindt zich aan de Venne 107-C i

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button