Incidenten

Winschoter raakt van de A31 bij Weener, alle vier inzittenden ongedeerd

- advertentie -

Weener (D) – Afgelopen woensdagavond rond 19:15 uur verloor een 36-jarige automobilist uit Winschoten de controle over zijn BMW M440i op de natte linker rijbaan van de A31 tussen Jemgum en Weener. De wagen slipte en botste eerst tegen de vangrail aan de zijkant en daarna tegen de vangrail in het midden van de snelweg. De bestuurder en zijn vier passagiers, eveneens afkomstig uit Winschoten, bleven ongedeerd, maar de auto raakte ernstig beschadigd.

- advertentie -

Dit was niet het enige incident op de A31 die dag. Eerder, rond 16:10 uur, vond er ter hoogte van Weener een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren. Een 26-jarige automobiliste uit Leer week op de invoegstrook met haar Porsche Cayenne uit voor een grote plas water, waardoor ze op de hoofdrijbaan terechtkwam.

Een 54-jarige vrachtwagenchauffeur uit Emden wisselde van rijstrook om een aanrijding te voorkomen, maar zag daarbij een 59-jarige man uit Greven over het hoofd die met zijn camper Carthago Malibu op de linker rijbaan reed. De vrachtwagen en de camper kwamen zijdelings met elkaar in botsing. Gelukkig raakte niemand gewond. Beide voertuigen liepen schade op, maar hoefden niet te worden afgesleept.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button