Regionaal nieuws

Week der Besten pakt uit tijdens 30e jubileum editie

- advertentie -

Regionaal – Al meer dan 30 jaar is Week der Besten in de regio bekend. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma voor jong en oud met daarin vertrouwde maar ook nieuwe evenementen.

- advertentie -

30 jaar Week der Besten
30 jaar ‘Week der Besten’ is het thema van dit jaar. Dit thema zal gedurende de week een aantal keren naar voren komen met onder andere de straatversiering voor de buurtbattle en een recordpoging badmuts vullen op donderdagavond bij Partycentrum Rendering. Lukt het om het record van 261 liter te verbreken? Verder zal er tijdens de braderie in jongerencentrum Bthere een expositie worden gehouden over 30 jaar ‘Week der Besten’ met filmpjes, krantenknipsel, oorkondes, kleding en Week der Besten krantjes.

Nieuw evenement
Op zaterdag 17 augustus zal er een nieuw evenement plaats vinden namelijk: Ik hou van Vlagtwedde. Gebaseerd op Ik hou van Holland met daarin ook onderdelen die te maken hebben met Vlagtwedde. Deze spelshow vervangt de Miss Verkiezing die altijd op de eerste zaterdagavond plaats vond. Een aantal oude ‘Miss Week der Besten’ zullen deze avond wel aanwezig zijn!

Op dinsdag 20 augustus zal er een spectaculaire lasershow plaats vinden bij de haven van Parc Emslandermeer. De week wordt afgesloten met een grandioze vuurwerkshow op zondag 25 augustus met muzikale omlijsting van de band Melrose op het evenemententerrein. Gratis Entree!

Terug van weggeweest
Twee succesvolle evenementen komen deze editie terug. Waaronder de Bakker Agri-Works ‘Mudrun’op zondag 18 augustus op het evenemententerrein en De Romein ‘waterspektakel’ op dinsdag 20 augustus bij de haven van Parc Emslandermeer.

Vaste onderdelen
Na het grandioze succes van vorig jaar staat er ook dit jaar weer de Beeldend Media ‘Masked Singer’ op het programma. Lukt het publiek om te raden wie er achter het masker schuilgaat? Op zondag 20 augustus kunt u dit live meemaken bij Partycentrum Rendering om 20.00. Verder begint de week traditiegetrouw met de Profile Tyrecenter Heuver Veendam ‘Truckrun’ waarbij de chauffeurs en bijrijders kunnen genieten van hoe prachtig Westerwolde eigenlijk is.

- advertentie -

Ook aan de kinderen en ouderen is weer gedacht. De kinderen kunnen zich op het voetbalveld uitleven bij het springkussen festijn dankzij Ondernemersvereniging Vlagtwedde. De ouderen gaan weer terug in de jaren 70 met Zingen bij de Afwas. (Gratis busvervoer via diverse opstapplaatsen)Verder is er de Fiets-3-daagse (vertrek bij jongerencentrum Bthere), de Motortoertocht die in het teken staat van het goede doel dit jaar namelijk: Het Northbase veteranen inloophuis in Winschoten, een Pubquiz en de Bingo (opgave niet meer mogelijk). Vanaf woensdag 21 augustus zal de kermis weer losbarsten op het Marktplein. Dus wederom genoeg vertier voor jong en oud.

- advertentie - 

Artiesten
Aan het einde van de week zullen er een aantal artiesten richting Vlagtwedde afreizen om er weer een gezellig feestje van te maken op het plein bij Partycentrum Rendering en op het evenemententerrein aan de Onstwedderweg.

Woensdagavond 21 augustus:
Koos Darwinkel tijdens de terrassenavond
Donderdag 22 augustus:
Radio Continu drive in show met Anita Berends, Henk Dissel en de Havenzangers.
Vrijdag 23 augustus :
Q music foute party
Zaterdag 24 augustus:
Classic Night met 5 th Weel en DJ Julian Bos.

Zondag 25 augustus:
Partyband Melrose met na afloop een vuurwerkshow op het evenemententerrein. Hiervoor geldt gratis entree!!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.weekderbesten.nl
Houd voor het laatste nieuws en updates onze Facebookpagina: Week der Besten in de gaten!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button