Economie

BB duurzaam B.V. gegroeid en verhuist vanuit een garage naar bedrijfspand

- advertentie -

Heiligerlee/ Winschoten – Wat begon in een bescheiden garage in Heiligerlee is uitgegroeid tot een toonaangevend installatiebedrijf in de regio. BB duurzaam B.V. heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware pionier op het gebied van duurzame energieoplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse installaties die bijdragen aan de energietransitie, zoals zonnepanelen, aircosystemen, laadpalen, warmtepompboilers, thuisaccu’s en groepenkasten.

- advertentie -

Met honderden duurzame installaties per jaar en als trotse sponsor van vele lokale verenigingen, heeft BB duurzaam B.V. een mooie reputatie opgebouwd.

Investeren in kennis en kwaliteit
“Wij hebben als bedrijf veel geïnvesteerd in kennis en certificeringen,” legt Imco van den Born, de eigenaar van BB duurzaam B.V., uit. “We zijn gecertificeerd op diverse vlakken, waaronder STEK-erkenning, InstallQ erkend installateur, BRL 100, BRL200 Kiwa en Enexis-zegelrecht.” Deze certificeringen onderstrepen de toewijding van het bedrijf aan het leveren van hoogwaardige en veilige installaties, die volledig voldoen aan de geldende normen en regelgeving.

(lees verder onder de foto)

Foto: BB duurzaam B.V.

Meer dan alleen installaties
Bij BB duurzaam B.V. gaat het niet alleen om de kwaliteit van de installaties, maar ook om de zorg voor de klant. “We doen vaak net dat stapje extra wat de klant niet verwacht,” vervolgt Van den Born. “Zo hebben we onlangs bij een oudere meneer van boven de 80, na het plaatsen van een nieuwe groepenkast en zonnepanelen, ongevraagd de bladeren uit de dakgoot gehaald. Dit soort gebaren worden enorm gewaardeerd en zorgen ervoor dat klanten ons ook voor andere installaties weten te vinden.”

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: BB duurzaam B.V.

Eerlijke prijs en transparant advies
BB duurzaam B.V. staat ook bekend om zijn eerlijke prijzen en transparante adviezen. Na een vrijblijvend bezoek aan de klant, worden de wensen meegenomen naar de tekentafel om een passende offerte te maken zonder verrassingen. Dankzij de efficiënte inkoop van materialen, zoals airco’s, koelleidingen, kabels en zonnepanelen, kan het bedrijf hoogwaardige systemen aanbieden tegen concurrerende prijzen.

- advertentie - 

“Wij zijn een gezond bedrijf en vragen daarom ook geen aanbetaling,” benadrukt hij. “Naast de vele installaties die we uitvoeren, leveren we ook zonnepaneel-, airco- en laadpaalsystemen aan doe-het-zelvers en collega (installatie)bedrijven door heel Nederland.”

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Geïnteresseerd in een duurzame installatie?
Voor wie interesse heeft in een duurzame installatie, nodigt BB duurzaam B.V. u graag uit om contact op te nemen of een bezoek te brengen aan de website. Vraag vrijblijvend een kort bezoek aan en Imco of Wessel Benedictus komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tel: 085-016 3666 | Website: www.bbduurzaam.nl | E-mail: info@bbduurzaam.nl
Daarnaast is het bedrijf te vinden op Instagram en Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button