Op stap

Nieuw in Winschoten: ‘Pleinpop’ met onder andere Tino Martin

- advertentie -

Winschoten – Een nieuwe muzikale ervaring komt naar Winschoten op 23 augustus 2024 met de allereerste editie van Pleinpop. Dit gloednieuwe evenement, gehouden op het Marktplein in het laatste weekend van de bouwvak, belooft een avond vol entertainment en onvergetelijke momenten.

- advertentie -

Hoofdgast Tino Martin
Het hoogtepunt van de avond is de performance van niemand minder dan Tino Martin, een van de meest geliefde artiesten van Nederland. Bekend van zijn uitverkochte shows in de Ziggo Dome en miljoenen streams, zal hij deze zomer het Marktplein omtoveren tot een feestlocatie met zijn indrukwekkende verzameling hits. Zijn optreden belooft het publiek te betoveren en te laten meezingen met zijn grootste nummers.

Veelzijdige Artiesten
Naast Tino Martin biedt het avondprogramma een diverse line-up van optredens. De nieuwste Disco Dance act “We Want ABBA!”, met zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau, brengt de grootste hits van ABBA in een eigentijds jasje. Samen met DJ Max Kilian, protegé van Don Diablo, zullen ze het publiek meenemen op een dansreis die zowel jong als oud aanspreekt.

Robbie Williams Tribute
Henri Toonders brengt de essentie van Robbie Williams tot leven op het podium met zijn verbluffende gelijkenis en performance. Met typische uitspraken en de kenmerkende mimiek van Robbie belooft Henri een show neer te zetten die de energie en charmes van de Britse superster perfect nabootst.

Nederpop Nostalgie
Marcel zorgt voor een nostalgische reis door de Nederlandse popmuziek met zijn show “Nederpop van Toen”. Begeleid door gitaar en piano speelt hij tijdloze klassiekers zoals “Stiekem met je gedanst”, “Even aan mijn moeder vragen”, “Dansen op de Vulkaan” en “Blauw”. Deze nostalgische hits zullen het publiek gegarandeerd in beweging brengen.

De Coronas
De Coronas maken de avond compleet met hun unieke concept van Stand-up Pop. Deze band combineert muziek met humor en interactie, waarbij het publiek live verzoeknummers kan aanvragen via een telefoongesprek. Met een repertoire van 5000 nummers en de mogelijkheid om elk nummer in een andere stijl te spelen, zorgen De Coronas voor een verrassende en interactieve muzikale ervaring.

Pleinpop wordt een avond vol verrassingen, muzikale interactie en topentertainment. Mis deze unieke kans niet en zorg dat je erbij bent op 23 augustus op het Marktplein in Winschoten!

- advertentie - 

Tickets zijn te koop via pleinpopwinschoten.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button