Regionaal nieuws

1 september: gezellig naar buiten met het MOW!

- advertentie -

Westerwolde – Op zondagmiddag 1 september valt er van alles te beleven in en om het MOW. De expo Ons laand laat zien hoe het mooie Westerwolde al eeuwenlang kunstenaars aantrekt en naar de kwast doet grijpen. Ruim 150 kunstenaars maakten nieuw werk voor deze tentoonstelling, veelal geschilderd op locatie.

- advertentie -

Deze middag zetten we de schildersezels buiten en kun je als bezoeker ook zelf aan de slag. Kunstenaar Titus Rudolphy geeft je tips. Jonge bezoekers en andere nieuwsgierigen kunnen op zoek naar verborgen pop-up kunst op plinthoogte en een eigen werkje maken aan de vrolijke gele maaktafel. Er is livemuziek en natuurlijk ontbreken zomerse lekkernijen niet. Dit ook een goed moment voor de speelse route vol kijkexperimenten in het bos achter het museum. Een uitje voor je ogen!

Deze middag geldt de gebruikelijke entree van €7, de schilderworkshop inbegrepen. Houders van de Museumkaart hebben gratis toegang. Aanmelden is niet nodig. Het museum is open vanaf 13 uur.

Over het MOW
Daar waar het weidse Oldambt het romantische Westerwolde ontmoet, vind je het MOW, een modern en eigenzinnig museum, met steeds weer nieuwe tentoonstellingen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button