Economie

Een eigen werkplek binnen de Ondernemers Factory zorgt voor een stabiele onderneming

- advertentie -

Winschoten – “Bij de Ondernemers Factory gaat het vaak om startende ondernemers, als ZZP’ers, die een goede start kunnen maken met hun nieuwe onderneming. Maar het kunnen ook ondernemers zijn, met een kantoor verder weg en die een bureau dicht bij huis willen hebben”, zegt Daniël Edelijn van de Factory, gevestigd op een herkenbaar punt op de hoek van de Burgemeester Schönfeldsingel en de Beertsterstraat (42).

- advertentie -

Vaak hebben deze ondernemers nog geen kantoor of eigen werkplek en werken vanuit huis wat werken niet altijd even gemakkelijk maakt. Daarom biedt de Ondernemersfactory een vaste eigen werkplek en bovendien beschikt de Factory over ervaren ondernemersadviseurs die elke dag klaar staan om deze ondernemers te helpen.

Interactie
De Ondernemersfactory is daarbij een plek waar interactie plaatsvindt tussen (lokale) ondernemers, waar ze individuele krachten bundelen en iedere dag wordt gewerkt aan het doorbreken van gewoontes om groei te realiseren. Het ondernemerschap kent ups en downs. Zo is je onderneming het ene moment groeiende en heb je hulp nodig bij het opschalen, terwijl het andere moment financiële tegenvallers of je gezondheid jouw ondernemersdromen kunnen dwarsbomen.

Acht werkplekken
De Ondernemersfactory heeft op dit moment nog 8 vrije werkplekken, die gehuurd kunnen worden tot vijf dagen per week en dat in een ruimte waar ook collega-ondernemers ondernemen, met gebruik van gratis kantoorfaciliteiten.

Deze faciliteiten bestaan uit een eigen werkplek, met opslagmogelijkheid, 24/7 toegang met een sleutel, waarmee je altijd bij je werkplek kunt komen, een koffie en thee corner met gratis gebruik, gratis gebruik van printmogelijkheden. Gratis WiFi, ook mag je gratis gebruik maken van de vergaderruimtes voor afspraken en tenslotte krijg je toegang tot een breed netwerk van (lokale) ondernemers.

Snellere groei
Daniël Edelijn: “Wij zien bijvoorbeeld dat ondernemers die hier zitten sneller groeien dan ondernemers die alleen maar trainingen volgen of vanuit huis werken. En omdat wij heel veel expertise in huis hebben; want heb je bijvoorbeeld moeite met je belastingaangifte dan ga je naar Theo toe en zeg je tegen hem ‘kun je even met mij meekijken’. Dit is maar een voorbeeld, maar het werkt heel efficiënt”.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button