Economie

Sparkle Baby Spa opent haar deuren in het centrum van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vandaag opent Sparkle Baby Spa haar deuren aan de Torenstraat 13 in Winschoten. Bij binnenkomst stap je in een oase van rust, waar ontspanning, gezondheid en warmte samenkomen. Sparkle Baby Spa is dé plek voor ouders en hun baby’s om samen te ontspannen en te genieten.

- advertentie -

Sparkle Baby Spa richt zich op baby’s vanaf 2 weken oud, waarbij ontspanning, bonding en gezondheid centraal staan. De voordelen van de spa zijn zowel fysiek als mentaal, en de kleintjes kunnen samen met hun ouders genieten van een unieke ervaring. Vooral de jongere baby’s hebben veel baat bij de sessies; ze geven zich gemakkelijker over aan het floaten en ervaren verlichting bij krampjes en obstipatie.

Eigenaar Adinda nodigt iedereen van harte uit om deze bijzondere spa te komen ontdekken. “Ervaar de ontspanning en geniet van jullie quality time tijdens de babymassage en het floaten,” zegt ze.

Foto: OldambtNu.nl

Wat Sparkle Baby Spa te bieden heeft:
Floaten in magnesium:
De ultieme vorm van ontspanning. Een uur floaten staat gelijk aan vijf uur slaap.

Ontspanningsmassages:
Zorg goed voor jezelf. Een massage geeft meer rust, ontspanning en helpt je beter te slapen.
Zwangerschapsmassages: Tijdens de zwangerschap is ontspanning extra belangrijk. We zorgen ervoor dat jij lekker in je bubbel kunt kruipen.

Magnesiumpakkingen:
Magnesium speelt een rol bij meer dan 300 processen in je lichaam. Het zorgt voor ontspanning, vermindert pijn en spierspanning en helpt bij een neerslachtig gevoel.

- advertentie -

Baby spa sessies:
Geniet en bond met jouw kleintje. Een sessie begint met babymassage, gevolgd door floaten in warm, gezuiverd water.

- advertentie - 

Adinda kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen in haar prachtige nieuwe spa. “Benieuwd? Stap gerust een keer binnen of stuur me een berichtje via WhatsApp (0611830098) of mail: winschoten@sparklebabyspa.nl.”

Sparkle Baby Spa belooft een rustgevende en heilzame ervaring voor zowel ouder als kind, en hoopt een geliefde plek te worden voor de gemeenschap in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button