Partnerbijdragen (advertentie)

Met je gezin op pad: de leukste plekken en activiteiten in de regio!

- advertentie -

Oldambt blijft een geweldige regio door haar natuurlijke schoonheid en pracht. En natuurlijk door de tal van gezinsvriendelijke activiteiten die er te doen zijn! Ga er op uit met het gezin, of maak er thuis een feestje van door bijvoorbeeld de aanschaf van trampolines. Er is in ieder geval genoeg te doen in de mooie regio. Hieronder geven we je een paar tips!

- advertentie -

Ga de natuur in
Aan natuur geen gebrek in Oldambt. Ga bijvoorbeeld een dagje wandelen of fietsen in het mooie natuurgebied Reiderwolde. Een perfect gezinsuitje met diverse wandel- en fietsroutes. De routes brengen je naar de mooiste uitzichten en er zijn genoeg plekken en weides waar jullie gezellig kunnen picknicken en waar de kids lekker kunnen rennen en spelen. Stad en natuur combineren? Ook dat is geen probleem in Oldambt. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan Winschoten, dat een parel van een stadspark bezit. Er zijn wandelpaden, mooie bloemen en vijvers. Daarnaast is er zelfs een kinderboerderij waar de liefste dieren lopen die geaaid en bekeken kunnen worden. Ideaal dus voor jou en de kids!

Voor de sportievelingen onder ons
Zin in een actief uitje met de familie? Neem een bezoekje aan zwembad “De Watertoren”. Dit zwemparadijs bevindt zich in Winschoten. Hier zijn verschillende zwembaden en glijbanen. Voor de hele kleintjes onder ons is er ook een peuterbadje. Voor ieder wat wils dus! Wanneer jullie echt in een fanatieke bui zijn, beschikt Oldambt over tal van sportfaciliteiten. Ga eens een kijkje nemen bij Sportpark Oldambt. Van voetbalvelden tot tennisbanen, er zijn hier genoeg sportmogelijkheden te vinden. Kies ervoor om er een gezellig dagje met het gezin van te maken, of ga uit de comfortzone en neem eens deel aan een georganiseerd evenement!

Thuisplezier
Natuurlijk is Oldambt een enorm fijne omgeving om er op uit te gaan, maar ook thuis kun je er een feestje van maken! Bouw je tuin bijvoorbeeld om tot een waar speelparadijs, met bijvoorbeeld trampolines of (opblaasbare) zwembaden. En voor de wat ouderen onder ons: een dartbord! Of wat dacht je van een nachtje kamperen in eigen tuin. Tentje opzetten, filmpje erbij, barbecue aan. Met een beetje creativiteit creëer je ook thuis de leukste activiteiten.

Ga er op uit met het gezin en geniet van een fijne, actieve dag met elkaar. Of laat je creativiteit de vrije loop en bedenk leuke activiteiten voor thuis. Er is in ieder geval zowel buitens- als binnenshuis genoeg te beleven in de geweldige regio Oldambt!

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button