Op stap

Zuiderveen Festival 2024: Een kleurrijke ode aan creativiteit

- advertentie -

Winschoten – Het terrein vol kleurrijke objecten rondom de boerderij van kunstenaar Pet van de Luijtgaarden vormt zaterdag 27 juli het decor voor de zevende editie van het Zuiderveen Festival. Van 13.00 uur ‘s middags tot 23.00 uur ‘s avonds kunnen bezoekers genieten van een veelzijdig programma met optredens, workshops, rondleidingen en artistieke experimenten.

- advertentie -

Proeftuin van Creativiteit
“Een proeftuin, zo is het terrein rondom mijn schuur bedoeld,” zegt kunstenaar Van de Luijtgaarden. “Mensen kunnen zichzelf zijn, zonder dat er meteen geld verdiend moet worden of zoiets. Voor alle soorten creativiteit is ruimte.”

Het festivalterrein, met zijn bonte verzameling kunstobjecten, biedt een unieke omgeving waar bezoekers worden aangemoedigd om te experimenteren en hun creativiteit de vrije loop te laten.

Stevige bands als ruggengraat
Zoals elk jaar vormen stevige bands de ruggengraat van het festival. Deze editie staan optredens van onder andere Dakhaas, Boter Boter, Killroy en Luli Eve op het programma. Hun energieke muziek zorgt voor een dynamische sfeer die de hele dag voelbaar zal zijn.

Een dag vol activiteiten
Naast de muzikale optredens zijn er tal van andere activiteiten gepland. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse workshops. Rondleidingen over het terrein geven een kijkje achter de schermen van Van de Luijtgaarden’s artistieke wereld, en de artistieke experimenten bieden verrassende en inspirerende ervaringen.

Gratis toegang
De toegang tot het terrein aan Zuiderveen 35 is gratis. Hier kunnen bezoekers niet alleen genieten van de muziek en de activiteiten, maar ook bijzondere kunstwerken bewonderen, zoals een tijdmachine en een speelgoedkasteel.

- advertentie -

Meer informatie: www.zuiderveenfestival.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button