Algemeen

Meester Bruny krijgt ‘een koekje van eigen deeg’ bij afscheid van KC Beukenlaan

- advertentie -

Winschoten – Maandag kreeg meester Bruny ‘een koekje van eigen deeg’. Na een lange carrière vol grapjes en plagerijen op KC Beukenlaan, kon het niet missen dat hij bij zijn afscheid een keer teruggepakt zou worden.

- advertentie -

Al vroeg in de ochtend klopten meester Nick en juf Nicole aan bij meester Bruny. Ze overhandigden hem een bijzonder cadeau: een bananenpak. De opdracht was duidelijk: hij moest in dit kostuum naar school fietsen. Onderweg werd hij aangehouden door jeugdagent Martijn, die meester Bruny vervolgens op school afleverde voor identificatie.

Gelukkig mocht meester Bruny daarna op school blijven, want er was een uitgebreid programma voor hem voorbereid. Hij bezocht alle klassen, waar hij cadeautjes kreeg en werd toegezongen. Ook deed hij enthousiast mee aan een quiz, tot groot vermaak van de leerlingen en collega’s.

Foto: ingezonden

Onthulling
In de middag werd een speciaal eerbetoon onthuld: de ‘Bruny Kapper Voetbalkooi’, vernoemd naar de geliefde meester. Om half 3 fietste meester Bruny, door een haag van juichende kinderen, het schoolplein af, zijn welverdiende pensioen tegemoet. Hiermee kwam een einde aan meer dan 40 jaar toewijding en passie voor het onderwijs.

De dag stond in het teken van dankbaarheid en plezier, een perfecte weerspiegeling van meester Bruny’s carrière. Zijn grappen en grollen zullen nog lang herinnerd worden op KC Beukenlaan, net zoals de glimlach die hij bij iedereen op het gezicht wist te toveren.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button