Gemeente

Echtpaar Kootstra – Buiter uit Winschoten viert diamanten huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Het echtpaar Kootstra – Buiter uit Winschoten vierde afgelopen woensdag hun diamanten huwelijk. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal bracht burgemeester Cora-Yfke Sikkema een persoonlijk felicitatiebezoek namens de gemeente.

- advertentie -

De heer en mevrouw Kootstra – Buiter ontmoetten elkaar toen ze 14 en 15 jaar oud waren. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk gebleven. De heer Kootstra heeft een indrukwekkende politieke carrière achter de rug in de gemeente Winschoten. Hij was raadslid voor de CPN van 1980 tot 2002 en bekleedde de functie van wethouder van 1989 tot 2002. Voor zijn verdiensten ontving hij op 23 mei 2002 de ere-Tellerlikker, een onderscheiding van de gemeente Winschoten.

Mevrouw Kootstra – Buiter heeft eveneens een belangrijke bijdrage geleverd aan de politiek, zij het op het gebied van bestuur binnen de CPN en later GroenLinks. Samen hebben ze twee kinderen, een zoon en een dochter. Hun dochter en kleinzoon, die ook actief zijn in de politiek, wonen in Culemborg. Hun zoon woont dichtbij en ondersteunt hen in het dagelijks leven. Daarnaast zijn ze de trotse grootouders van vier kleinkinderen.

Binnenkort zal het echtpaar hun zestigjarig huwelijksjubileum vieren met een groot familiefeest. Dit feest zal ongetwijfeld een mooie gelegenheid zijn om terug te blikken op hun gezamenlijke leven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button