Cultuur

Nieuwe voorstelling van succesvolle ‘Waanzinnige Boomhut’ serie in theater

- advertentie -

Winschoten – Het komende seizoen brengt Meneer Monster de tweede jeugdvoorstelling uit de Waanzinnige Boomhut-serie naar het theater. In deze nieuwe voorstelling staan de wonderlijke avonturen uit de bestseller De Waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen – geschreven door Andy Griffiths en Terry Denton – centraal.

- advertentie -

De Waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen (7+) is het vervolg op De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen, die door pers en publiek jubelend werd ontvangen en zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won. De Waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen is op zondag 8 januari 2023 te zien in Cultuurhuis De Klinker.

De Waanzinnige Boomhut
De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. De boeken zijn geschreven door de Australische auteurs Andy Griffiths en Terry Denton. Meneer Monster bewerkt samen met Australische partner CDP Theatre Producers de boeken tot jeugdtheater. Ze hebben de bestsellers omgetoverd tot een net zulke waanzinnige theatervoorstellingen vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. In Australië was De Waanzinnige Boomhut van 13 de best bezochte jeugdvoorstelling in het Sydney Opera House ooit. Totdat deze ingehaald werd door de andere delen uit de reeks.

Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief wat cartoonesk actietheater maakt gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie. Ze bewerken internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen, zoals De Waanzinnige Boomhut,  Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft en De Gruffalo. Het vaste team van Meneer Monster bestaat uit Chris Koopman, Christiaan Bloem en Olaf van de Ven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button