AlgemeenSportVideo

Fotoserie: FC Groningen pakt winst tegen THOS Beerta

Beerta – FC Groningen heeft woensdagavond de wedstrijd tegen amateurclub THOS in Beerta met 17-0 gewonnen. Keeper Sergio Padt had zo weinig te doen dat hij in de spits ging lopen. Daarbij scoorde hij één keer.

Op Sportpark Abel van der Laan, waar Hans Hateboer als klein jochie voetbalde, was het gezellig druk. Het publiek zag dat FC Groningen met de rust al met 9-0 voorstond. In de tweede helft kwamen daar nog acht doelpunten bij.

De doelpuntenmakers
Naast Padt scoorden ook: Bryan Linssen (3), Mimoun Mahi (3), Hedwiges Maduro (2), Dino Islamovic (2), Albert Rusnak, Juninho Bacuna, Danny Hoesen, Lorenzo Burnet, Jesper Drost en Hateboer.

Het was de laatste wedstrijden van de FC, voordat de spelers en trainers op vakantie gaan.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl