Gemeente

UPDATE: Rolluiken parkeercentrum ’t Rond weigeren open te gaan

- advertentie -

Winschoten – De deuren van parkeercentrum ’t Rond staan in storing. Ze weigeren open te gaan. Gevolg: meerdere bewoners van het wooncomplex, bezoekers aan het winkelcentrum en ondernemers kunnen de parkeergage niet verlaten of in rijden.

- advertentie -

OldambtNu.nl krijgt meerdere klachten over het voorval die afgelopen weekend al is ontstaan. Bij de gemeente Oldambt is de storing reeds bekend. “We zijn meerdere keren gebeld over de storing, we vinden het spijtig om te horen dat de gebruikers van de parkeergarage hinder onder vinden.”

Volgens de gemeente is het wachten op een monteur die de leverancier heeft ingeschakeld om de storing te komen verhelpen. “We hopen dat de monteur snel een oplossing weet te vinden.” aldus de gemeente.

Niet blij
Ondernemers in ’t Rond zijn niet blij. Sinds vorig jaar gaat de garage ook al vanaf 18.00 uur op slot, zo ook op vrijdagavond wanneer het koopavond is en de winkels tot 21.00 uur geopend zijn. Dit doet de gemeente om overlast van jeugd voor de buurt te voorkomen.

“Nu de garage heel de dag op slot zit kost het ons klanten.” zegt Pascal Meinders van bloemenzaak In Bloei. “Zo kan ik vandaag helaas ook niet bezorgen, onze bezorgauto’s staan achter de rolluik te wachten tot de luik weer open gaat.”

UPDATE: Rond 16.30 uur is de storing verholpen, onbekend is of de rolluiken om 18.00 uur zullen sluiten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button