Algemeen

Fotoserie: Met 135 auto’s naar de zware winter, met veel sneeuw, in Scandinavië

- advertentie -

Winschoten – Met 135 heftig uitgedoste oude auto’s weer naar Scandinavië. Deze is vrijdagmiddag vanaf het Marktplein vertrokken met het dubbele aantal deelnemers. Organisatoren Zweep Events, Meini en Rob Zweep zien ook deze tocht weer als een uitdaging en dit keer duurt deze maar liefst 8 dagen. Acht dagen raggen door Scandinavië in een oude auto van maar liefst 20 jaar oud, over steile hellingen en bergpaden, door barre kou en sneeuwlandschappen. Het wordt zeker genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig opwarmen bij een knisperend haardvuur en uitrusten voor de volgende dag.

- advertentie -

Overtochten
In de route zijn ook drie overtochten gepland, waarvan de laatste zo’n 18 uur bedraagt, van Kristiansand naar de Eemshaven en dan zit deze challenge er weer op.

Meini Zweep: “Het is elke keer weer een groot spektakel om vanaf het Marktplein te vertrekken. Een eerste kennismaking of een weerzien van de vele deelnemers en het uitreiken van de stickers en andere attributen, wat deze tocht zo bijzonder maakt. Wij zijn ook dit keer zeer blij dat wij welkom zijn bij café Dommering als verzamelpunt. Of wij nu met 20 auto’s vertrekken of zoals dit keer met 135, Heiko en zijn team staat altijd voor ons klaar. Maar ook het team Verkeersregelaars Oldambt verdienen een groot compliment. Zelfs na afloop hebben zij er voor gezorgd dat het Marktplein schoon is achtergelaten”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button