AlgemeenCultuur

Baby- dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – dinsdag 13 september is er weer een baby-dreumescafé voor (groot)ouders met kinderen van 0-2,5 jaar in de nieuwe bibliotheek in de Klinker. Het begint om halftien en duurt ongeveer een uur. Het thema is muziek.

- advertentie -

Wanneer kinderen plezier beleven aan muzikale spelletjes komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontwikkeling. Daarbij komt ook dat muzikale spelletjes een positieve invloed hebben op onze motorische, sociale, cognitieve en zintuiglijke vaardigheden. Ben je benieuwd hoe je de muzikale ontwikkeling van jouw kind op speelse manier kan stimuleren? Kom dan met je kind naar het baby dreumescafé op dinsdagochtend 13 september. Annemieke van Walsum laat zien en horen hoe leuk het is en maakt er een echt muziekfeestje van. Ieder die wil, kan meedoen!

Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Na afloop is er altijd gelegenheid een gesprek aan te knopen met Emma Beije van de GGD, kinderfysiotherapeute Ciska Postema van PrengerHoekman en een van de logopedistes van Logopedie Oldambt.

Aanmelden vinden we prettig. Dat kan via winschoten@mijneigenbibliotheek.nl, of per telefoon 0597-700270 tijdens openingsuren.

Dit baby-peutercafé is mede mogelijk gemaakt door de medewerking van het Centrum Jeugd en Gezin van Bellingwedde en Oldambt.

Foto: Biblionet Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button