Algemeen

Verklaring vanuit Kinderopvang KiWi

- advertentie -

Winschoten – Donderdagochtend kwam RTV Noord met een artikel over Kinderopvang KiWi in Scheemda. Vrijdag 22 september kregen ouders een verontrustende mail. Vanaf maandag 25 september kunnen ze hun kind niet meer naar KiWi in Scheemda brengen.

- advertentie -

Lees hier het hele artikel.

Reactie Kinderopvang KiWi:

“Wij hebben de kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar op de locatie Scheemda tijdelijk gesloten. Medewerkers werden door enkele ouders onvriendelijk bejegend.

Hierover zijn we in gesprek gegaan met de ouders. De kinderen kunnen tijdelijk op een van de andere locaties van KiWi terecht voor opvang. Na een goed gesprek met de ouders hebben we afgesproken een nieuwe start te maken. De opvang in Scheemda wordt vanaf 16 oktober weer opgestart.

Wij hebben een teamaanpassing in Scheemda doorgevoerd. De teamaanpassing achtten wij noodzakelijk omdat nieuwe medewerkers en invallers zich in dit team niet welkom voelden en niet meer bereid waren op deze locatie te werken.

Omdat we in samenspraak goede kinderopvang naar de tevredenheid van alle medewerkers, kinderen en ouders in Scheemda willen blijven aanbieden, hebben we een aantal medewerkers overgeplaatst naar een andere locatie.

KiWi staat voor de veiligheid van haar medewerkers zodat wij er optimaal kunnen zijn voor de opvang van de kinderen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button